Tenker du på å takle et nytt oppussingsprosjekt? Heldigvis er det tips for å hjelpe deg med det i denne artikkelen.

En flott måte å redusere sjansen for muggvekst i husholdningen din er ved å sørge for at badet er godt ventilert. Bad som ikke har et vindu eller en slags ventil vanligvis får dampende, men er ikke i stand til å bli kvitt fuktigheten. Omsider denne fuktigheten bidrar til omfattende mold vekst.

For en energieffektiv oppgradering, bytt ut varmtvannsberederen med en tank-mindre modell. De nye tank-mindre varmeovner bare varme vannet som det er nødvendig i motsetning til å holde 50 gallons eller mer oppvarmet til enhver tid. Denne endringen vil hjelpe strømregningene og miljøet.

Ombygging skapet ved hjelp av skap arrangør kits. Disse settene er designet for å maksimere brukbar plass i skapet ditt. Et grunnleggende sett kommer vanligvis med en skapstang og nok komponenter til å gi deg flere hyller som du kan justere. Flere komponenter kan kjøpes for å tilpasse skapet enda mer. Dette er en fin måte å legge til lagringsplass i hjemmet ditt uten en stor ombygging.

Før du begynner ditt neste oppussingsprosjekt, bør du tenke på hvor lenge du ønsker å bo i hjemmet ditt. Hvis du planlegger å flytte i år, kan du ha et annet budsjett for forbedringer enn hvis du bodde en stund. Du ønsker også å fokusere på områder i hjemmet, som kjøkken og bad, som kjøpere mener er viktigst.

Åpne opp gardiner og persienner under en visning for å tillate naturlig lys inn i hjemmet. Hvis utendørs naturen ikke er ønskelig, bør du vurdere å holde persiennene noe lukket for å trekke mindre oppmerksomhet til den. Slå på alle lysene i hjemmet slik at hjemmet ser lyst og muntert ut i stedet for mørkt og kjedelig.

Lysekroner er et flott tillegg til enhver spisestue, men overtid kan de være en ekte samler for støv. For å kvitte seg med støvet på lysekronen trenger du først et par hvite bomullshansker. En av hanskene må være tørr og den andre må dempes med ethvert merke av glassrenser. Pass på å tørke hvert prisme med den fuktige hansken først og deretter den tørre.

Jimmy beviser låsene på vindusseerne dine. De rimeligste vindusrammelåsene kan åpnes fra utsiden av vinduet ved å sette inn et tynt blad i sprekken og skyve. Løs dette problemet ved å oppdatere til nyere og sikrere låser. Alt du trenger å gjøre er å fjerne og erstatte noen skruer!

Når du pusser opp kjøkkenet eller badet, kan det være lurt å ikke gjøre det selv. Disse prosjektene er omfattende, tidkrevende og mye mer involvert enn andre oppussingsprosjekter. Ofte vil det faktisk spare deg penger til å ansette en hendig mann eller annen lisensiert profesjonell i stedet for å ta på seg disse potensielt monumentale bestrebelsene selv.

Uavhengig av ditt erfaringsnivå, kan oppussingsprosjekter virke som om de er vanskelige å gjøre. Denne artikkelen vil gi deg noen effektive tips for å ta stresset ut av prosjektene dine samtidig som du oppnår dine oppussingsmål.

Oppussingsplaner

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *